Betalen

(ACHTERAF) BETALEN

Wij maken gebruik van de diensten van één van de grootste payment service providers voor webshops in Nederland & België (Mollie), zodat de veiligheid van betalingen gegarandeerd is. In de laatste stap van het bestelproces kun je kiezen voor de gangbare betaalmethodes voor Nederland (iDEAL) en België (KBC, Belfius, Bancontact). Ook is het mogelijk te betalen via Paypal of te kiezen voor Klarna Achteraf Betalen.

VOORAF OVERMAKEN

Mocht je het orderbedrag liever overmaken dan kan dat ook. Je kunt het totaalbedrag onder vermelding van jouw ordernummer overmaken naar NL35RABO0304224987 ten name van lovetoswim. Na ontvangst van de betaling zullen wij jouw bestelling direct in behandeling nemen.

CONTANT

Bij afhaal kun je eventueel ook contant betalen. Maak hiervoor wel eerst een afspraak. We hebben namelijk niet alle producten in Geertruidenberg op voorraad. De meeste producten worden bij een sociale werkplaats gemonteerd en verzonden. Het kan dus zijn dat we het product van jouw keuze dan eerst naar Geertruidenberg moeten halen. Dit kost +/- 1 tot 2 werkdagen.