Verzending

NEDERLAND & BELGIË | GRATIS VERZENDING VANAF € 20,

Bestellingen vanaf € 20,- worden gratis verzonden met POSTNL. Voor bestellingen onder € 20,- zijn de verzendkosten € 2,99. In de praktijk betekent dit dat bijna al onze artikelen gratis verzonden worden. Alle sterktes worden direct uit voorraad geleverd. Als je op werkdagen voor 14:00 bestelt dan gaat jouw bestelling nog dezelfde dag op de post. We versturen jouw bestelling met POSTNL. POSTNL bezorgt onze pakketten van dinsdag t/m zaterdag. In principe heb je jouw bestelling de volgende bezorgdag in huis.

OVERIGE BESTEMMINGEN | OP AANVRAAG

Standaard leveren wij binnen Nederland & België, maar neem gerust contact op voor levering daarbuiten. Afhankelijk van de grootte en het gewicht van het pakket kunnen we dan even kijken wat de beste optie is voor jouw situatie.

AFHALEN

Wij hebben geen fysieke winkel, maar indien gewenst kan wel op afspraak afgehaald worden. We hebben alleen niet alle producten in Geertruidenberg op voorraad. De meeste producten worden bij een sociale werkplaats gemonteerd en vanaf daar verzonden. Het kan dus zijn dat we het product van jouw keuze eerst naar Geertruidenberg moeten halen. Dit kost 1 tot 2 werkdagen.