Retourneren

GRATIS RUILEN OF RETOURNEREN

Je kunt een bestelling of deel daarvan zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen gratis retourneren. Om gebruik te maken van de gratis retourservice stuur je een e-mail naar retouren@eyeswim.nl. Wij maken dan een retourlabel aan waarmee je het artikel gratis terug kunt sturen. Na ontvangst van jouw retour wordt de betaling (inclusief eventueel betaalde verzendkosten voor de heenzending) teruggestort op jouw rekening.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen een artikel te retourneren zonder gebruik te maken van onze gratis retourservice. In dat geval zijn de retourkosten voor eigen rekening. Je stuurt je retour dan naar Eyeswim, Walgang 35, 4931DH Geertruidenberg.

GOED ZICHT- EN PASVORM GARANTIE

Ieder paar ogen en ieder gezicht is anders. Hoe weet je of jouw nieuwe zwem-, snorkel- of duikbril prettig zit en dat je er goed door kunt zien? Daarom hebben wij goed zicht- en pasvorm garantie. Zo kun jij je nieuwe zwem-, snorkel- of duikbril thuis op je gemak passen. Mocht het zichtresultaat of de pasvorm onverhoopt niet naar wens zijn dan mag deze gratis retour. We kijken dan graag met je mee naar een passende oplossing. Zo vinden we in bijna alle gevallen wel een bril die past. Onze slogan is niet voor niets ‘Alles voor goed zicht!’

Hier vind je meer informatie met betrekking tot de goed zicht- en pasvorm garantie:

Voorwaarden

  • Wij gaan er vanuit dat geretourneerde artikelen in ongebruikte en originele staat zijn. Uiteraard kun je de door jou bestelde artikelen passen zoals je dat in een winkel ook kan doen. Mocht alles goed zien en aanvoelen dan kun je ze dankzij onze pasvorm garantie daarna zelfs uitproberen in het zwembad: zie de voorwaarden van onze pasvorm garantie. Mochten artikelen onverhoopt niet in originele staat retour komen dan kunnen wij de betaling slechts deels of niet restitueren.
  • Mocht je een deel van een zending retourneren waarover je verzendkosten hebt betaald, dan ontvang je de betaalde verzendkosten niet retour voor de gehouden artikelen.